HOPPTRÄNING 27/12


gårdagen i bilder

Inte så jätteroliga bilder kanske, men kvällen var grymt kuuul!



 

GRYMMA JULKLAPPAR!

Tack alla för mina grymma julklappar. Samshield hjälm, smink, kläder, underkläder, parfym, inredningsgrejer till rummet osv, jag är glaaaaaaaaaaaaad :D



GOD JUL MINA FINA LÄSARE! ♥




-

When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
Theres no way we can fall
Let us realize
That a change can only come
When we stand together as one


I'm glad you came ♥


I just need to know I'm here with you


julklappar

VET att jag kommer få världens bästa julklapp(ar), men speciellt en, så jag längtar till julafton asmyckeeeeet!!!

Ska även tapetsera om rummet och göra om en massa mellan jul & nyår, tror de kommer bli jättemysigt! Hoppas det iallafall :')))))


NYÅRSKLÄNNING FIXAD




Klickade hemma denna idag, tur jag fick tag i den eftersom den sålde slut på nelly på 2sek. Hoppas den kommer fram som den ska och allt nuuuuurååå! Och vad fan ska man göra på nyår ens?? haha

we kill for lies, murder our love to save our pride

hehehe glömt bort bloggen igen. typiskt assååååå. Gör inte så mycket iallafall. Är i stallet. Pluggar. Är med Andreas. På skolan. Handlar julklappar. Äter. Det är så livet ser ut nuuuuu. Loveiiiiiit.



& Jag tycker om fina lilla Robieeeee såå mycket!

-


I won't ever give up, of something that's so strong.



Tycker den här låten blir bättre ju mer man lyssnar på den! Skönt att den låter lite mer annorlunda än alla andra vinnarlåtar ;)

Sitter på skolan nu och har svenska, sen ska jag gå i snökaoset för att äta potatismos, gött.. Slutar tidigt idag och då bär det av till Robbieeeee. Ska städa ikväll, se SATC ochtvinga mami att göra julskinka! Kanske åker till Andreas ikväll också, men vi får se! That's my plaaaans for today.

NYA SAKER

Robie har fått ärva mycket grejor vilket är grymt för plånkan! Han kan ha alla de täcken vi har kvar från Wille och Stampes träns, sadel osv. Dock har vi fått köpa tre nya grejer, dyra men nödvändiga..

- Veredus skydd
-Dyonförbygel
-Hansbo vintertäcke med hals.


bortglömd blogg.

Har glömt att jag har en blogg, men vem bryr sig? ;)
 I fredags va de mattenationella i fyra timmar, sen en lektion innan jag slutade. Då for jag till Robbie och red lite i ridhuset, han va jätteduktig som vanligt. På kvällen var jag grymt trött och slocknade strax efter elva.. Igår klev jag upp rätt tidigt och åkte till stallet igen, red ut i skogen med Emma och sen fixade jag allt och for hem. Duschade osv och vid tre åkte jag till Andreas. Vi såg på film, spelade monopol, myste och tog de bara lugnt typ. For hem vid halv ett idag och direkt till Robbie. Red i ridhuset och hoppade lite, skitkul och han va så duktig hihi :D Längtar tills träningarna är igång och sådär, tror det här kan bli skitbra :D


 En bild på finafinfa gullehästen

SÅ JÄVLA BRA


STÖÖÖÖÖRT

"Hämta en miniräknare! Ta din skostorlek x5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret gånger du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder. Kopiera om det stämmer på dig"

Make this dream the best I've ever known

Tjenarååå. Får inte över några bilder från mobilen, vettefanken vare ä för fel. Är hemma nu, ska stryka skjortor och sen åka iväg till Timrå för jobb på hockeyn, hoppas man får i sig nå mat på vägen för håller redan på att hungra ihjäl hehe. Får se när jag kommer hem ikväll. :) todeeels


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FINA SYSTER!

Idag fyller min kära syster femton år,  stort grattis till henne. Jag börjar inte förrän tjugo över tio men har varit uppe och ätit tårta osv, hihi. Ikväll ska jag jobba på hockeyn!

When your Mom won't let you explain.

 


8 underbara. ♥



you're the one that I dream about all day, you're the one that I think about always.
you're the one so I make sure I behave! my love is your love, your love is my love.

baby, we're meant to be. you got me smiling all the time ♥

roooobbiiie

Glömde laddaren på skolan i fredags och datorn va död när jag kom hem, hehe sämst. Snodde Emelies dator nu när hon åkte iväg en stund..

Som tur är kom ju Bob i fredags så har haft det jag gjort i helgen ändå. Han är suuuupersnäll och gulliiiig, red ut igår och lite i ridhuset idag, kan säkert bli bra det här med lite jobb!
Bloggar imorgon med bilder!

pussssspussssss

1 december

ÅÅH. Transporten är försenad och Bob/Robbie/Bobby(har hittat många namn hehe) kommer inte förrän på fredag. Sämst, jag som längtar sååååååå :(:(:(

Sitter iallafall på skolan nu, och vad fan ska man göra ikväll nurååå. De löser sig väl! Todelooo

 
Distriksmästare 2005. Gulleponnyn :')

RSS 2.0