på väg in mot staden

sticker iväg till biteline nu med bergsåkersbrudarna, blir garanterat en trevlig kväll! pusss!


världens bästaaaa



förlåt för världens sämsta uppdatering, men har haft helt annat för mig. typ tillbringat två grymma dagar med josefiiiiin wängflääääng wengelin och emma röövvaaa röden :') !!! nu är jag hemma igen, ska snart åka till stallet och rida min fina heest ♥ hörs sen typppp.

we no speak americano

kom precis hem från stallet, där jag trimmade min kära havremoppe, gick mycket bra, mestadels iaf! nu sitter jag och tjockar i min ben&jerrys, kärleeeek! ikväll blire en pluggfri kväll, tänkte bara mysa framför tvn!


since I found you

har svennesvenska nu. snart lunchh, yey! blev ingen träning igår heller, tråkigt :( blöh.
puss&hejdoo.

här kan ni ju njuta av en otroligt snygg bild på mig och denna bruuuud så länge!


I love the way you laugh, I love the way you smile



världens absolut bästa och sötaste lilla unge! ♥

I never know what you see but there's something in the way you look at me


bjuppar på gammal bild från 2008 eller nåt sånt. gulligtt, huuuh.


på skuuulan

sitter på skolan i grupprummet med jw & julia, sista lektionen, Datakunskap, börjar om en halvtimme. orkar inte blogga mer nu, måste fixa med annat, förmodligen blire träning med stampe ikväll. pusssssssssssssssss

godmorgon!

sitter på skolan nu, precis varit på "anställningsintervju"! gick braaaa, han diggade mitt cv starkt, hoho! nästa lektion börjar inte förrän kvart i två. känns inte jättevärt att sitta kvar här ändå.. men så får det bli helt enkelt! i väntan på olivia som kommer snart, hoppas jag.. så tänkte jag passa på att få lite saker gjorda. duktig flicka. todiloooo ♥


weheartit.

godnatt lovers ♥

nu ska jag ta en dusch, sen bädda ner mig i sängen!
Hachiko - a dog's story så oerhört fin film! you have to see it!


KÄÄÄRLEK

om nån månad kommer vi att byta schema, och idag kom det nya ut. kan inte annat än fet gilla det. slutar tidigt i princip alla dagar, helt underbart!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3


@ plugggggggettt










bjabojslslkb

sitter och hetsar sönder. min engelskaskitgrej suger. och har gjort heeelt fel. på hela. måste skriva om den. dööö. har inte tid med det. överhuvudtaget. :(:(:(:(:(:(:( bläööähäähähhä. hejdååå :(:(:(:(

like ice cream on a summer day

sitter på spanskan nu, men ska chilla vidare nu med brudarna mina! loveeee
bjuppar väl på den hära.


det är svårt att vara hjälte när ingen ser på

sitter och pluggar spanska och ser på beck nu, fast de är ju nyheterna där i mitten så tänkte passa på att få klart spanskahäftet innan det börjar igen, dags att sätta fart!

sen ska jag släcka ner och sova! godnatt ♥

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA WÄNGAN!! <3<3<3<3

kom precis hem, varit och firat victorrrrrrrr, där bjöds de på gofika iaf! annars har dagen inte varit så kul som man hade önskat, inte hänt så speciellt mycket. och den avslutas med plugg........ kuuuuuuuuuuuul.

men måste gratta jossan & calle ännu en gång till globenbiljetten!!!!!!!!!!! så otroligt grymt bra gjort!!!


will you tell me once again, how we're gonna be just friends?

alltid lika seriös :') idag. ska. jag. ha. kuuuuuuuuul, that's it!!!!!


VARNING FÖR EXTREMA SNYGGINGAR!!!!!

ångra mig. måste ladda upp de otroligt vackra bilderna vi tog idag!!
och man kan ju inte annat än älska kexchoklad mössorna/pannband/halsdukarna vi fick :')










förevigt en ängel

kom precis hem, slutade egentligen sex men hände en väldigt tragisk sak och eftersom mamma har det jobb hon har så blev vi kvar tills nu. ska kasta mig i duschen nu och har inga planer alls inför kvällen. sääämst. orkar inte blogga mera. todilooo.

vila i frid o ♥


namnlös

sticker nu iväg och jobbar på travet med min kära kusin isabella ;) vi ska sälja godisremmar, hoho!!!!! pusshejjjj



har lånat ut min prins idag också :(( hjärtattt

bruno mars - talking to the moon ♥



at night when the stars light up my room

har precis varit på biteline med mami och käkat. får se vad som händer ikväll, förmodligen inte så mycket eftersom det blir tidigt jobb imorgon. börjar halv elva. money money money!!!!!! ha en bra kväll! puss på er


it's a chance I take even if I break it

kom precis hem. otroligt snygg i idrottskläder å allt. ska hoppa in i duschen nu sen städa här hemma tills mamma är hemma, inte så stökigt men hoppas hon blir glad iaf!!!!!!!!
fick löpa ihjäl mig på idrotten, elläääh inte. fast halvjobbigt ändå. och har en massa fina gröna streck över hela armen som måns ritade dit med whiteboard penna.. tacktack, verkligen superfint gubben!!!!
vill beställa min vinterjacka NUNUNUUU men samuel är så taskig med mig så kommer ju aldrig att vågaaa :( nejmen bäst att sätta lite fart nu! latero!

ps. JAG KAN DET DÄR MED ATT VARA SERIOOUUUS !



cookies !





dessa äckelkakor ska jag förgifta stefan med nu och bjuda min kära vänner på imorn.. mohahah (a) evileye!


dregelvarning!

kardemumma! länk till snyggingen har du här!
 


har alldeles nyss kommit hem från skolan, tänkte slänga i mig lite fika eller nåt sånt(scones alltså...) innan jag tar mig upp till stallet och fixar allt där. ska försöka skriva klart min argumenterande text innan dess också så man får det gjort nån gång. isåfall är det enda som behöver göras till nästa vecka att träna på talet som jag, julia och oliva ska hålla på måndag, PÅ ENGELSKA! men det känns ganska lugnt ändå, brukar sluta ganska bra också. oliven och jag tränade lite idag å då blev de ju kung, improvisation fungerar alldeles lysande!

"Improvisation is the practice of acting, singing, talking and reacting, of making and creating, in the moment and in response to the stimulus of one's immediate environment and inner feelings." SÅDESÅ!

latero lovers!

tre timmars hål..

nu har vi intervjuat cirka 30 pers till stenstans caset.
nu väntar tre timmars hål......

jag tyckte att pigge va grym, verkligen inspirerande och jag måste ta och läsa boken han har skrivit! nu blir film och träna på engelska talet jag & olivia ska göra tillsammans med julia som är tillbaka nästa vecka, miss her!!


leave everything behind, I'll catch a plane, fly away from this rain




ego. ego. egoooooo


101021 - goodmorgning lovers

minusgrader. -8grader. det här är inte okej! det är alldeles för kallt, och jag fryser som en liten skit och det är verkligen inte kul!
har redan varit i stallet och släppt ut hästarna, eftersom jag börjar halv tio idag istället för 11.10 så känns det inte alls värt att sova en stund igen. så tänkte kolla runt lite på datorn och sen kliva upp och fixa mig.
är överhuvudtaget inte motiverad att välja kläder, pallra mig till skolan osv. men så kan de vara ibland, det kommer vara värt det sen när man har gått ut! även om det känns far far away nu! ;)

på skolan
väntar en föreläsning av Pigge Verkelin, han är superentreprenör, så mycket mer vet jag inte. förutom det tragiska som hände honom och hans familj i Thailand för flera år sedan. slutar halv fem så de blir en låååång dag..

latero!


weheartit.


RAKET TAPET HJÄÄLP!!!

I need help! Brun, svart, vit, beige, röd, rosa, blommor, mönster, sammetstapeet?!?!?!?
BEHÖVER AKUT HJÄLP MED RAKETFART, SÅ KOMMENTERAAA!!!


because the night, belongs to lovers



  


du har redan förstört så mycket, krossat mig totalt

sitter i loungen på skolan nu, varit ute en sväng på stan och kollat runt lite. hittar hela tiden massor av grejer jag vill ha men pengarna räcker inte långt nu. allt ryker den här veckan då goosejackan SKA klickas hem. kärleeek. har bara en lektion kvar nu och de är datakunskap, ganska slappt assoo. men nu orkar jag inte skriva mer, hörshej. 



DOOONKEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

har precis varit och tryckt i mig massa fett med mina anorexia/bulimi vänner! kärlek på de.
hejdoooooooooo


ÄLSKADE ÄLSKADE JERRY!



njut bara, han gör det om och om igen!

expert på att rodna


fulbilden :')

har varit så jävla grym och läst allt jag beöver läsa. nu ska jag bara börja skriva den andra läsloggen men den ska ju inte in förrän på måndag så de är ju lugnt än så länge. skönt att va klar med hälften iaf!

klickade på nån länk till andreas weise låten, haha så otroligt ful låt, men den fastnar i huvve.. "han är störst, han är bäst, han är vackrast! Han är Andreas Weise!" men nu ska jag återgå till engel, natteravn, til dig, osv !!!

nu stänger jag ner datorn, om jag inte får nån crazy energikick och skriver klart loggen, måste ta mig en dusch också, sen se på desperate housewifes och få i mig lite kvällsfika innan det blir sängdags.
imorgon är en lång dag, precis som alla andra onsdagar, börjar 8.30 och slutar 16.05. därefter beger jag mig till stallet och cattaträning, så dagen avslutas ju på ett bra sätt iaf! godnatt på er! ♥


dagens drog ♥


it feels so right to be here with you.

Hej mina älskade vänner :') Imorse klev jag upp runt 9, bakade scones - vilket inte är så ovanligt faktiskt. For upp till stallet och fixade allt till båda hästarna, kollade när Stampe blev skodd och så. Fick sms av Stefan som ville ha sällskap ut på promenad så hakade på med snela hesten, var ute och skrittade bara, nästan två timmar. Var faktiskt väldigt skönt. Men längtar verkligen inte till vintern. Nu ska jag och mina fina vänner Lina och Josefin ta oss an företagsekonomiuppgiften tillsammans. Slår vad om att dom fattar ooootroligt mycket mer än mig!!!!

Have 2 study. Hörs ikväll. LOVELOVELOVE

 


cause baby, whenever u smile, I smile


dutti flikka :')

Thihi. Lite små stolt jag känner mig nu. Råkade trycka på ändra tema av misstag och då kraschade hela desingen och alltihopa. Svor, skrek och var totally crazy här hemma. Stackars Emelie och Tova.. Fick iallafall ordning på det, alldeles själv :') hihihi. Inte världens snyggaste och mest funtionsfyllda design men är lite stolt över mig själv ändå. Men nu räcker det med egoboost!

Syster min kom tillsammans med våran lilla granne Tova kommit på den underbart fantastiska idén att baka, och inte någon tråkig sockerkaka heller, utan kolakakor! Så detta är vad jag tänkte avnjuta nu, mmm!
Har inte varit i stallet idag, och det känns kan jag säga. Klockan tickar så oerhört sakta så man blir ju mörkrädd. Trodde det började närma sig sängdags men inte då. Klockan är ju bara barnet. Kanske ska ta och samla mina krafter och plugga lite, engelskan behöver skrivas och svenskan skall läsas!
Blir inge mer updatering ikväll. LOVE ♥

  


Fra stjernerne på himmlen, ingen tvivl du var min engel.

hähähä. glänser med lite danska, jävligt heeerlig låt iaf!
Sitter på datakunskapen nu, matteprovet förut gick helt okej, tur de. fast man läju inte va så säker innan det ligger färdigrättat framför en. Har även hunnit med en trip till Bergsåker med Lina & Josefine för att filma reklamfilmen, den blev kung. Så jävla braaa.
Men ska ta bussen hem nu, hörs ikväll. PUSSSS


FAN I HELVETEEE

har ju tydligen matteprov imorn, jävla bra. eller inte :'( :'( :'(
DÖDA MIGGGGGGG. blir till att plugga nurå...........................

ZZzzzzZzZZzzz....

har precis duschat och ätit middag. sent som vanligt, hihihihi. sitter och halvkollar på tv, är otroligt trött i huve, benen och kroppen. har nog nå skit i kroppen ändå. men kan ju hoppas att de bara är allmän trötthet! ska lägga mig och sova fortast möjligt, sådeså!
grattis alla som de gick bra för i helgen! ingen nämnd, ingen glömd!

puuusssssssssis !


MOVIETIME



bästa siguuuurd. ♥ tredje gången jag sitter på honom :')

MUNSBORO SHAFT!

Säger bara det, vilken stjärna. Och det här kommer bli hur bra som helst, iiiiiiiiih.
SÅ. JÄVLA. GLAD!! Och stort pluuuuss till älskade emmarövva ♥
Dubbelnolla och tog sista placeringen, thihihih. Har som sagt varit på tävling hela dagen typ,
vaknade upp imorse hos Emma, tog de lugnt, såg på Sunes Jul, nostalgiiii!! Sedan fixade vi till
undebara Sigge, lastade och åkte iväg mot Sundsvall. Kom precis hem, väntar på middag
och sen blir bara mys. Upp tidigt imorn för ännu en tävlingsdag, dock så är jag bara
åskadare/funktionär. Men nästan lika bra de. HIHI. Maten kallas, todiloooo.

ps. film kommer förmodligen upp ikväll :')


there is no guarantee, that this life is easy

är hemma idag, mådde verkligen skit igår kväll. men efter många timmars sömn så känner jag mig lite bättre, lite ont i halsen och rinnande ögon och så men de får man väl härda. ont i halsen har jag ju nästan jämt ändå så.

vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på nu. lär ju inte bli nåt speciell iaf. funnyyy. ska få i mig lite mat nu. latero amigos ♥



you are beautiful like a flower, more valuable than a diamond.
älskling, jag hoppas du har det bra på de förevigt fröna ängarna
jag saknar dig så oerhört, och det gör så himla ont.. ♥


such a mess

ursäkta om de är rörigt på bloggen. pouuussss

home!

är hemma nu igen, varit det en stund också. skulle egentligen sluta fyra men vi va så jävla grymma så fick gå typ halv 12. är oerhört stolt över mitt & jw's jobb med tapeterna! 68.. 69..70..71, helvete vad var jag på?!? 1..2..3 :') men det var lätt värt att kliva upp 6 när man slutade så tidigt! nu håller jag på att fixa lite käk sen bär de av till stallet. Ikväll tillbringar jag och syster kvällen hemma hos pappa. hörs kanske när jag är hemma igen. xoxoxo



don't stop believing, hold on to that feeling..


skiter man väl i

hemma från träningen med stampedampe nu, han va jättefin men de är ju lite synd att piloten har allvarliga problem. åweehåå flygplaaaan. stackars min älskade vackra underbara häst.

imorn äre bara att ställa klockan, för klockan 7 ska nämligen bp10a befinna sig på bauhaus för inventering. men inte tänker jag gå och lägga mej, för de är ju greys nu, kungarna av tylösand sen och paradise hotell. brao. nu ska jag kolla vidare på tv nu. besos y abrazos, amiiigoooos



universums kungligaste brudar. xxxxxxx

would you lie with me and just forget the world?



sitter i soffan på skolan och räknar massa matte med mina hjärtebrudar ♥
ska fortsätta nu, hur kul som helst tyyyyp :') snart lunch!!!!!!! todilooo

Without you I would fall apart.

amanda strömqvist, min abolsut absolut absolut bästa vän. hon som alltid står bakom mig när jag faller. hon som alltid tar mig upp till toppen. hon som jag alltid finns inom mig, överallt . hon som alltid får mig att skratta. hon som alltid får mig att känna mig speciell. hon som gör varje dag värd att kämpa för. hon som är den pusselbiten i livet jag inte kan leva utan. hon är den människa som betyder mest för mig på hela jordklotet. av åtta miljoner människor finns en, en enda, som jag kan lita på till hundrafemtio procent. utan dig är jag inte hel, utan dig existerar jag inte, utan dig är jag inte mig själv. och därför kommer jag aldrig lämna dig. aldrig. jag fungerar inte utan dig, du är det bästa jag har hjärtat.


och det klart man bara älskar gamla bilder. ♥

hit the lights, start the show.


kolla vad som trillade ner i brevlådan idag!

De alltid lika hemska skolkorten. men egentligen orkar jag inte klaga/bry mig heller.
Synd bara att man ser ut som man ska döda kameran jämt. Men släkten tycker ju dom är lika fina ändå. big lie. Ser ju ut som jag har hårförlängning också, inte alls bra. :')




bp10a.

Fick även en fråga om vad jag har för storlek i min Animo kavaj, den är i strl 42 i animos italienska storlekar, och det motsvarar strl 36, modellen heter Animo Leyla. Ser ut som den nedanför, dock har jag svart med rosa detaljer på. Priset ligger runt 4200kr. Jag ääääälskar den!!!!



Idag har jag varit hos veterinären och kollat tänderna på Stampehjärtat, skrittade dit och hem eftersom det är så nära. Var inge större fel i munnen på honom, dom raspade litegrann. Åt lunch där med personalen eftersom han vart så trött av lugnandet :') han stog och vilade huvudet i backen för han blev så trött. sötnos ♥
Skulle egentligen följa med Emma hem och rida Sigge men hade helt glömt bort att det var möte idag så fick ställa in de, får rida honom på fredag dan innan tävlingen istället. Nu ska jag plugga lite. Todels!

klikansknömlgdölmbkaölmsljkvsl

hade precis skrivit ett jättelångt inlägg för en gångs skull. men sen försvann allt för nån jäval reklamskit. lesssss.
ska iallafall ta och sova nuja, behöver så mycket sömn jag kan få. fast är ledig imorn och de är väldans skönt, men ska hitta på lite grejjer då. mer om det imorgon. later amigos ♥




that's what you get when you let your heart win



mår hur dåligt som helst. ska sova en stund å se om de blir nå bättre.
pusssss på er!

lång dag!

kom i säng sent inatt och upp alldeles för tidigt. idag har ja tränat sigge för bästa nina :') sen trimmat min egen stjärna. har precis klivit ut duschen och nu har jag parkerat under täcket i soffan framför tvn! ha en bra kväll. puss

taggad till nästa heeeelg :') tacktacktack rövva!!!! ♥


-

måste erkänna att han är jävulskt grym abdullah al sharbatly!


sunday morning










utsläpp, film, sconesbak + té och vm i lexington. inte illa!
sen ska jag träna emmas sigge inför mhpc :') iiiih.


SNÄLLA RÖSTAA !!!



RÖSTAAAAA, inte alls seriös bild men in och rösta på mig förfaaan!!!!!!!!!! snälla snällaaa
puss på er pussgurkooooooooor. ps. på den som redan har 12 poäng ! (a)


http://nelly.com/se/stimorol-contest-participant-campaign-66/
http://nelly.com/se/stimorol-contest-participant-campaign-66/
http://nelly.com/se/stimorol-contest-participant-campaign-66/
http://nelly.com/se/stimorol-contest-participant-campaign-66/

and when you smile, the whole world stops and stares for a while.



kärleeeeek ♥



SNÄLLA RÖSTA!!!

Årets Häst 2010
klicka på bilden och rösta på världens finaste wille. <3
himlens vackraste ängel.

with or without you?

orkar inte blogga idag.
hörs hej.


KENZA & TYRA SHOW

Dehär är vad jag sitter och kikar på just nu. KÖNG DE!


bäst å ta tag i skiten

mitt rum är en enda stor röra. det suger.
jag måste läsa bok. det suger.
jag måste skriva läslogg. det suger
jag måste städa. det suger.
måste röra på fläsket. det suger.
allt suger.
puss


personligt brev

Jag heter Gudrun Schyman och jag söker er tjänst som servitris. Är så fucking less på att vara en jävla politiker som alla tror kan rädda världen. Nu vill jag förändra världen på ett nytt sätt, jag vill matförgifta alla jävla sverigedemokrater och spränga stadshuset i bitar. FYYYYFAN säger jag bara. Tycker ni att jag verkar vara en intressant brutta så tycker jag att ni ska anställa mig. Jag lovar och svär kompis, du kommer inte ångra dig. Jalla Jallaa !


raaawrr, evil eyeee

Sitter på svenskan nu, båååring. Fattar av personliga brev och allt va de innebär. Nu ska jag ta en powernap. GODDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG ♥


do you know what's worth fighting for?

vi har en grävling som springer runt i området. läskigt. för visst äre dom som biter tills de knakar? jag vill inte bli ihjälbiten av en fet svart/vit jävla grävling iaf. ska sätta ut en fälla imorgon..

förövrigt har jag haft en helt okej dag. skolan rullade på. eller ne, det gjorde den inte alls. satt med lite folk i matsalen halva dagen och tröck i mig mackor och surrade. gjorde allt annat än det som skulle göras iaf. fattar noll. behöver akut hjälp.
träningen med stampis lyste upp kvällen iaf, sen säsongspremiären av greys anatomy och såklaaart kungarna av tylösand!

imorgon äre sovmorgon, men inte får man njuta av den heller. klockan ringer 06.00 så johnblund kallar på mig. måste släppa ut alla hästarna i stallet. 16stycken. satan vad tungt de känns helt plötsligt. sen får de nog bli en springtur, eller iaf en promenad. måste läsa 70sidor i nån bok också eftersom första läsloggen tydligen ska vara inne snart, duktigt av mig att börja med saker i tid :')

har världens bildbrist också. men min kamera är på lagning nu allefall. lucky yooou.
godnatt trogna läsare ♥


soffpotatis

måste ändra de här. det håller inte, sitter ju bara som en deg i soffan jämt. har precis sett desperate housewifes och nu äre cougar town som rullar på tvn, inge trött är jag heller. bara less. less. & less. ingenting går som jag vill.
äh. inte så kul att blogga idag heller. godnatt!


LEDIG

Hej på er, idag är jag ledig, väldigt skönt! Orkade inte skriva mer igår. Kändes inte rätt.
Men igår slog det verkligen en att vad som helst kan hända, när som helst. Det gäller verkligen att ta vara på varje sekund

Sov inte så länge idag, klev upp, tog en dusch och sen bakade jag scones ♥ asgott, haha. Efter det har jag bara renskrivit u-sek mötet på datorn, kikat runt lite på bloggar och på fejjan. MTV är igång på tvn och dom måste ju ha nån gammal musik dag, bara såna där gamla jobbiga låtar.. Nu ska jag byta om och åka upp till stallet, blir nog lite trimning idag eftersom det är träning imorn. Plus skitväder ute. Hörs sedan kanske. Todelss



teater tiiiiime. haha!

-

vila i frid stefan. 
känner mig helt shaky,


ELSKLIIING

Hemma igen nu, grunden var huuuur bra som helst, sen i omhoppningen så slog de slint i huvve på mig. Fick ponnyjävulen i mig och de funkar inte riktigt på Stampis eftersom han blir så jädra pigg och stark ;) Så en klockren felfri grundomgång och en dålig omhoppning där vi blev uteslutna fick vi med oss hem idag, men är så jädra nöjd med grunden så resten skiter jag i. Elskar min hest ♥♥


SM-SILVER !!

GRATTIIS RÖVVAA ♥
fan va kul vi ska ha på strömsholm!!!!!!!


cry emo cry! :')

Herregud. Sitter och bölar här hemma för mig själv. Har precis sett klart The Last Song, ich vilken hemsk men otroligt fin film det är :'( Har sett den hur många gånger som helst men gråter ju sönder varje gång.. ♥


Han är ju hyggligt snygg han meeeed!
Nu säger jag godnatt !

FILMTAAAJM



STOOOOOR HEST, LIIIITEN CHEEY ♥♥

tävlingsdag

hemma efter en lång dag. håller på att ladda över filmerna nu. är jättenöjd, iii :')
better fungerade alldeles utmärkt och han har hoppat suuuper. mycket bättre runda i 110n men i omhoppningen satte jag liiiite för myycket fart så fick läga en volt/stopp, haha. knashästen :') men annars var det mycket bra, efter mycket funderande så har jag bestämt mig för att rida 110 imorgon också, lika bra de! nu ska jag slänga mig i duschen sen bara mysa.

film kommer upp senare.
puuusss ♥

♥ dör litegrann


tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen?

nej. nu har jag fan bestämt mig. nästan. blir nog tävling imorn ändå, åker dit och provar första klassen iaf. kan inte hända mer än att det går åt helvete, och då får jag väl ta det då. men hittils har han alltid funkat på tävling så vi hoppas på en sån fortsättning också. var iallafall jättefin idag, trimmade bara, förutom några bommar på slutet. bettet kändes bättre än förväntat, kanske funkar ett tag om jag har tur.  jag är helt slut i benen och magen, stoooor hezt att rida ihop.

har precis tryckt i mig tacos och tagit mig en varm dusch, man känner sig ju som en isbit när man kommer hem innanför dörren nu för tiden. kalla fossingar är det värsta som finns.
blir tidig morgon imorn, eller måste upp sju typ.

ha en bra kväll. ♥


snabb update

insåg typ nyss att jag hade en ben&jerrys halfbaked i frysen, MEN besvikelsen - det var inge deg i den :'o sadface. nu ska jag slänga om kläder och bege mig upp till stampis, blir träning för johanna, testa nya Myler-bettet, hoppas verkligen det funkar. vill tävla imorn, men som de känns nu går det inte.

have to go, pussss ♥
ps. ni är dålig på att kommentera :(

old memories

hittat en massa gamla bilder på gamla telefonminneskort.
tänkte ladda upp några, lucky you

























BLONDIIIIIIIE, HAHAHA

mongolojderrr

 



ELSKAR DIG BESTA VENNEN MIN <3

RSS 2.0