vad ska man göra med livet?

sen stampe åkte i måndags har livet blivit trist. har ingenting att göra. vill inte göra nånting. KUL. känner verkligen att jag skulle behöva få något placerat framför mig. GÖR DET HÄR. och sen en fet jävla smäll i baken. åååh. behöver hitta motivation till nånting. men vaaaaad?!?!?!?!


mmmm. typ så känns det :') sååå positiv  ♥


YOU MAKE IT HARD FOR ME TO FIND SOMEONE NEW


så var det den där rubriken ja.

Vaknade med min bästa imorse, han åkte innan mig så fixade mig i lugn och ro. Skolan rullade på och vips var dagen slut. Då fick jag akut saknad efter min pojke så då promenerade jag hem till Andreas och pussade lite på han, såg på tv och spela ps3, bilspel och jag ägde hehehe. Åkte hem till middagen och nu ligger jag och ser på tv nu. Vet inte vad jag ska eller vill göra med livet. JOBBIGT.



Constantly, boy you played through my mind like a symphony
There's no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I've been rescued
I've been set free
I am hypnotized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
Jag älskar dig så otroligt mycket.

här tar vår resa slut...



Precis varit och lämnat Stampe. Sagt hejdå och kramat om min bamsebjörn en allra sista gång..
Jag kommer sakna dig min finaste. Tack för allt du gett mig, tack för allt du lärt mig. Tack för all lycka du gett mig. Min bästa vän, jag kommer aldrig att glömma dig!

muskoka ♥♥♥♥♥♥♥♥

Nu kan jag väl säga det antar jag. Det mesta är klart och transport är bokad i början av nästa vecka. Så om allt går enligt planen så åker han då. Känns väldigt sorgligt och ledsen är jag såklart. Men han kommer få det superbra och en ny ryttare kommer att få otroligt mycket glädje och många roliga stunder med honom.. Mitt lilla hjärta!




home todaaaay

Är som sagt hemma idag. Kände mig dålig imorse så va väl lika bra. Fick ändå veta nu att 2/3lektioner är inställda och den tredje kan man jobba hemma på så det var ju skönt att jag inte drog mig dit för att vända!

Så nu sitter jag och försöker få undan lite skolarbete samt lyssnar på Melissa Horns album. KÄRLEK säger jag bara!



BSGHLSÖDOLFÖEÖED

BABBHJAJHBCSDBVKBDLVKLODIOEDOPÅQÄ*XCÄÖÄAÄVSLNSÄ*DP?W)W(YWEJBIVKDLNDLKLNDBN KBDKB KBD K BDN LDN mMNMSNVBJPCSPWOPJFBVDKBJVD.

så jävla less.

KUNG ROLF GÖRAN BENGTSSON! MAGISKT!






SUNDAY

Hejhallå. Så var det söndag igen, jag tycker veckorna går så otroligt fort. Hänger inte med alls. Igår kväll kom mitt hjärta hit, och n har han precis åkt. Var i stallet förut och fixade till Stampis. Ikväll är det Idol, Sommarspelen och lite matteplugg som gäller. Ha en bra dag! Puss


all good things come to an end,

Idag har varit en bra, men mycket jobbig dag. På många vis... Mer om det om några dagar.

Har ingenting att skriva. Ska förmodligen vara med Amanda & Jossan ikv, BEHÖVS VERKLIGEN!!!!!!
Orkar inte blogga nu, har ingen lust alls. PUSSHEJ

wordfued nöööööörd

THANK GOD IT'S FRIDAY!!!
Hej på er. Hann inte blogga igår, var fullt upptagen med att vara i skolan, i stallet och rida min fina fina fina underbara häst(han har varit jättegrym i fyra dagar nu, helt underbaaaaar) och spela wordfued. Har blivit ett beroende och det är INTE okej. (SPELA MED MIG, HEHEHE: lillbergh!!!)

Nu är jag i skolan, precis haft redovisning på historian. Fick välja om vi ville göra inför hela klassen eller bara inför läraren själv. VI jorde inför helklass och en grupp till. Tror fan resten av klassen är livrädd eller nåt, eftersom de fyra andra grupperna vägrar...

Efter skolan händer något spännande. Lite halv läskigt på samma gång. Vad det är får tiden utvisa...


saknar min fina vän...


nothing compares to you





världens bästa lillasyster ♥♥

Innan jag kände dig

Hemma från skolan nu. Efter första lektionen imorse så tog jag bussen till Birsta där jag åt frukostbuffén på IKEA med Olivia och Lina. Mysigt! Funderar på att slänga ihop en kladdkaka nu så man har något gott att äta ikväll efter träningen. För, ikväll är det hoppträning med Stampe som gäller. Kanske den sista, vem vet...

Detta var det lilla jag hade att komma med nu.
MEN. IDAG. ÄR. INGEN. VANLIG. DAG. KLICKA HÄR och du kommer förstå varför ;)

wanties to die for!




eftermiddag. TRÖTT.

Blev precis väckt av mamma för middag. Vet inte ens när jag somna. Är sjukt trött och huvudet dunkar på mig..

Dags att dra på sig ridkläderna och dra sig upp till stallet. Stampis ska få sig ett ridpass.
Ikväll vet jag inte vad som händer, Idol & Ensam mamma söker ♥ ehehehe, hoppas mannen kommer hit  och gör mig sällskap men troligtvis inte :( Hörs senare kanske!


fina halvöra, <3


en favorit so far, helt klart.


-


elfte september

Hej på er. Blev inget bloggande i helgen, har inte haft tid att sitta vid datorn nånting. I fredags efter skolan så for jag hem, duschade och bytte om och sedan åkte jag iväg till min fina pojke där vi myste på hela kvällen. Igår kom mamma och hämtade mig, sen åkte vi och handlade lite saker till badrummet innan hon körde mig till stallet. Där hade USEK barnridning och efter det for jag hem.

På eftermiddan/kvällen kom Andreas hit. Tanken var att vi skulle ut och äta & gå på bio med pappa och Lena men båda kände sig trötta och på väg att bli sjuk så vi skippade det och tjockade oss framför tvn med godis och chips hemma istället. Imorse vaknade jag upp bredvid en sjukling, hehehe stackarn.. Så idag har vi bara slappat, sett på film och druckit té typ. Känner mig faktiskt lite småhängig jag med, så bara att hålla tummarna att man håller sig frisk..

Nu sitter jag och tittar på sändningarna från NY. Tänk att det är tio år sedan som terrorattentaten mot tvillingtornen ägde rum. Sjukt vad tiden går fort. Jag var ju endast sju år då och kommer ihåg det..
Får se vad det blir ikväll, förmodligen bara slappande framför tvn. Kanske hörs senare!



Nedräkning på nya albumet nu. Släpps på onsdag!!!!


eh oh eh oh oh,

Vaknade upp imorse med mitt hjärta. Dock började han senare än mig så fick tvinga mig upp och åka iväg till skolan. Där rullade det väl på halvsegt, hade fyra lektioner och slutade vid tre. Strosade runt på stan ett tag innan jag tog bussen hem. Tog in hästarna uppe i stallet och sedan har jag inte gjort någonting alls.

Just nu håller jag på att fixa in lite ny musik på mobilen, ser på tv osv. En simpel torsdag helt enkelt.
Nu ska jag gå och hämta ett halvt paket noggerglass ♥♥♥ för det är ungefär det godaste som finns. Har du inte provat, DO IT!

Har bestämt mig för att börja slänga in nåt inlägg här då och då. Kan behövas. Jag behöver få skriva av mig nånstans. 

Det är bara med dig som drömmar blir sanna.
För det bästa av allting är du.
Du är min stjärna som lyser upp världen.

RSS 2.0