it's not worth it if it's easy

vill bara ge upp allt just nu. lämna jorden för ett tag och komma tillbaka när allt är som det ska och som jag vill att det ska vara. ingen förstår mig just nu, inte ens jag själv. behöver fan en spark i arslet, ta mig i kragen och ta tag i livet. nu. ingen sa att det här skulle vara lätt. nu jävlar.

nånstans mellan jorden och stjärnorna



Bild från i fredags kväll. TaxiElina skulle ju handla lite kissemisse mat så blev fest på maxi, fest på maxi, nuuuu. Hade en trevlig kväll iallafall med trevliga personer, igår var jag helt slutkörd. Åkte hem hit med Andreas och sov hela eftermiddagen, åt middag sen låg vi bara och såg på tv, skedade och myste hela kvällen. Har nästan nyss kommit hem från stallet, har hand om flisan i helgen när emeliepemelie är borta, innan det var jag mami & a på dollarstore en sväng också. Soft med lov, tråkigt att tillbringa det i Sundsvall.
LATERO AMIGOOOS

I can't win, I can't wait, I will never win this game without you.


en av de finaste människorna på jorden. ♥ jag älskar dig min vackra syster

tonight, tonight, tonight, I leave it all behind





pics sen gatufesten.
jag vill ha sommar och sol igeeeeen!

AAAAAAAAAAARG !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är svinförbannad idag. Fattar inte hur en människa kan sjunka så lågt. Inte ens värt att lägga ner nån energi på, MEN, jävligt svårt att slippa ifrån det. Orkar inte, det tar på krafterna. Sviken, lämnad, tom.  Och hur man kan hata en person man egentligen behöver är svårt att förstå, men fyfan vad jag hatar dig och fyfan vad du svikit mig, igen. Gång på gång på gång. SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!

det var allt för idag. återkommer när jag lugnat ner mig känslomässigt igen.

HELLO, I'M BAAAACK. och så ekar det.. fml.

Har inte hänt så mycket i helgen hurrni, varit lite sjuk, sett på skräckfilm, ätit onyttigheter, kollat på ponnytävlingar, kollat på badrum och kök med la familia, inte suttit vid datorn alls och bara tagit det allmänt lugnt. SKÖN HELG. Nu räknar jag ner tills fredag då det är lov, ska se till att planera in en massa skoj så man kan njuta till fullo. Har slapp FNvecka på skolan, verkar inte alltför roligt och ändrat schema är det också så måste vara där cirka 3h extra varje dag utom på fredag då vi slutar före lunch. Ska iväg och ära hos mormor och morfar snart sen hem och tare lugnt igen. Funny funny very funny, not.



Bjuppar på den snyggaste bilden på mig på länge. Men där var allt så jävla bra och jag så äckligt lycklig. Ge mig dessa dagar tillbaka och ge mig värme och sol igen. Hatar kalla tråkiga hösten/vintern. Så denna får avsluta ett allmänt deppigt inlägg. pusspuss

OUTFIT

Hör och häpna, funderar på att börja lägga upp outfitbilder vissa dagar. Inte för att nån kanske bryr sig, men är ju rätt roligt att gå tillbaka sen och se vad man hade för stil. Hehe..

Så här kommer då den första som jag slängde ihop lite snabbt då mormor knackade på dörren och ville ha med mig till IKEA häromdagen! :)



Kofta: Peak Performance
Jeans: Dr Denim/Palt
Bruna boots: Din Sko
Jacka: Nature Clothing/Equeen


paus från bloggen i helgen

Tjabba tjena hallå!
Känner att jag inte orkar blogga i helgen så blir lite bloggpaus i nån/några dagar. Behöver tillbringa tid med min kärlek och med familjen så tänkte lägga undan datorn helt. Hör igen på söndag! Ha en bra helg, loveloveloveeee


kvällsmys med mig själv...

Sitter i soffan nu och ska snart se på Halv åtta hos mig och Sol, fest och oroliga föräldrar. Kungprogram som får äran att förgylla denna  ensamma torsdagskväll tillsammans med mina nybakta pepparkaksmuffins och ett glas kall mjök ♥ 



Saknar min kärlek jättemycket just nu..


Thinking of you is easy and I do it every day. Missing you is the heartache, that never goes away.


bästa grisen ♥


softcolor's cornelia cacao, finaste lilla gullehjärtat.

Är hemma från skolan idag, mådde inge bra imorse så det fick bli så. Har räknat lite matte iallafall. Ska ta och plocka undan lite på rummet nu sen lägga mig och se på film tillsammans med bästa grisen :')

fattar mycket



"men de här måste ju vara mvgnivå????"
"nope, det här är g-kriterier.."

hehe lycka till. fast börjar faktiskt fatta det nu, men behövar nöta så nu är det dags att plugga litegrann innan desperate housewifes kanske..

fina fina vänner




RASTLÖÖÖÖÖS

Vet inte vad jag ska ta mig till. Är SÅÅÅÅÅ rastlöööös. Vill ha en häst nu, för det här är inge roligt längre. :(:(:(


off to school

Sitter och fikar nu, macka och obooooy. mumma. Kvart i går bussen till skolan och sen är ännu en skolvecka igång. Verkar som ngt spännande kommer hända på lovet också, wihooo.

LATERO. looove.

mot en kväll med flickorna

Åker in till stan nu, ska tillbringa kvällen med mina flickor. Trevligt. Idag har jag varit på tävling hela dagen, hinner inte blogga mer, måste kila. Puss på eeeeer



gulleviggo i somras. sötkorven som blivit så stooor :')

YES OR NO????



Har hittat ett par äckligt snygga Jeffrey kopior. Synd man blir så lång i dom bara, jag som redan är typ 173/174 men fyfan vad snygg dom är. DREGLAR. SÅ WHAT TO DO??? Köpa eller inte köpa????

LÄGG TILL MIG PÅ BLOGLOVIN!

bloglovin

trött cheeey @ hotmail punkt com

Kom hem fyra, vaknade halv sju. Sämst. Dock behövligt. Var så trött och mådde så dålig så dom där timmarna gjorde susen, huvudvärk & illamående borta! ♥ Lite ändrade planer för ikväll också, blir bara hemma istället. Lika brare, det behövs! Blir godis och Idol eller nåt. Ha en bra kväll!



mmh, mumma. helt random bild, men var bara tvungen! HEHE


French Liner

Mamma hade sett denna penna förra veckan och köpte den. Testade den i början av veckan över ett ljusrosa/hudlfärgat nagellack, och över det målade jag på ett bra genomskinligt topplack. Den sitter som berget, nu fyra/fem dagar senare har de börjat släppa lite på topparna men de är ju bara att bättra på det då.

Helt klart värd att testa! Budgettips som får naglarna lite finare(till och med mina som är korta, trasiga och fula ser bättre ut). Finns på både Kicks och Åhlens vad jag sett.



Jag har även börjat smörja in naglarna och nagelbanden med Myrraolja, tycker det har gjort mina spruckna nagelband både mer återfuktadee och mjukare. Grrrrymt sa grisen.

Amanda Persson - Emipre State of Mind



Min favorit i Idol 2011 helt klart. Detta framträdande har gått på repeat på min dator de senaste på veckorna. Så skön röst att lyssna på och låten älskar jag!

alla vill till himmelen men ingen vill dö

Idag är en såndär fetless på livet dag. Orka dom. Ska baka när jag kommer hem, svulla lite, sen till ridskolan på Usek-möte och bjuda på min goda kaka(som ni hittar HÄR), woopwoop fan vad fet vi kommer bliiiiiiiiiiiiiiii. ♥ Är på asjobbigt humör idag. Var jättedryg igår och är otroligt rastlös. Ut och springa några mil vore nog det rätta. Men palla de liksom. Todaloooo!

Bjuppar på en låt så länge.
Får mig att längta efter nästa helg!


wanties


Några saker som bara genom existens i min garderob skulle göra mornarna lite enklare. Kul man har fet börs!
Väldigt enkla saker. Men saker som jag inte skulle tacka nej till precis.


when I see you


Bergh flyttar in ♥

Nu när vintern börjar komma så har jag flyttat in i min Ziperall igen. Jag har en svart, mamma en grå och syster har en rosa, så nuförtiden så bor vi allihopa i dem, myspys!

Ni hittar dem på: http://www.ziperall.se/ - Grymt tips inför vintern, prisvärda är de också och har grym kvalité! Woop woop!


little things make a big difference


typ som när man kommer hem med pisshumör och hittar nya veckorevyn i brevlådan. score!

trött som en griiiis

Sitter på skolan nu, är så otroligt trött. Sov jättedåligt inatt, vaknade hela tiden, låg och vred och vände på mig. Frös och svettades om vartannat. Joooobbigt.. :( Har en lektion kvar nu och det är en lång företagsekonomi lektion som man ska plåga sig igenom. Men det är bara att gilla läget. Efter skolan ska jag iväg och fixa lite ärenden och ikväll ska jag till ridskolan och kika på hoppträning. Vill också ha en häst nu, har så mycket tid över..

Laterooo, love ♥
Förresten, kul att få lite kommentarer och respons på inläggen, tack för det! Fortsätt så, kanske ska köra på en frågestund snart?


headache <3

Jävla huvudvärk. Går runt och spänner mig och har ont i huvudet hela dagarna. Orkar inte med det. På eftermiddan när man kommer hem från skolan är man helt slutkörd för att man fått fokusera hela dagen. Tror det är sags att besöka en optiker kanske.. Vore väl på tiden..

Just nu är jag med min kärlek, och då försvinner alla problem som finns i hela universum. Underbart.



och. det vore verkligen inte fel att få befinna sig på någon annan plats nu när höstkylan och vintern kommit fram igen. tänk er en lång vit strand, klarblått vatten en brunbränd kropp och en eller två underbara veckor tillsammans med de människor man tycker bäst om. oooh, jag vill iväg nånstans nuuu.


bästa brudarna


har spanska nu. slutar om en kvart, wohooooo!

no matter how serious life gets, you still gotta have those persons you can be completely stupid with.


I know I've made my biggest mistake. I'll never find someone like you again.


You don't know what you've got 'til you missing it a lot. ♥ saknar han som fan. :'(

I can't stop this now, cause my world revolves 'round you



Kom precis hem från utvecklingsamtalet, gick finfint det. Nu ska jag plocka undan lite här hemma, ingen som varit hemma och efter tävlingar ser det ut som kaos, så ska fixa till lite hehe. Kvällen tillbringar jag tillsammans med min finaste! :') kanske slänger in ett inlägg senare. love2uguys

det är bara jag som krånglar ibland

Är hemma nu igen. Ska snart iväg till mormor och morfar och äta. Lyxigt att ha dom i samma stad nu ;) Igår var jag på tävlingar på Färsta, gick bra för de flesta och Jossan kvalade äntligen till 140 så grattis till henne! Följde som sagt med henne hem sen tsm med Maja. Tog en snabb dusch innan vi blev bjudna på godmat av Nina! Satt och pratade och åt länge. Myspys.

Senare så tröck vi i oss en massa onyttigheter (chips<3<3<3!!) samtidigt som vi såg på tv och en skräckis. Somnade strax före ett nån gång. Idag var vi en sväng på Färsta innan mamma hämtade mig. Har duschat osv och ligger nu bara och slöar.

PUSSHEJ. (och dessa intressanta inlägg är det bästa ni vet :')
ps. jag är ledig imorn, äckligt skönt. ska bara till skolan på utv.samtaaaaal vid ett!

weheartit


iväg på tävling!

väntar hemma nu på att mamma & emelie ska plocka upp mig. ska åka med och kolla på hopptävlingar, sen åker jag till jossan ikväll så blir ingen mer uppdatering idag! puss!


bästa emma & bästa jossan!

if you asked me how many times you've crossed my mind I'd say once. because you never really left.

sitter i sängen och lyssnar på musik. tänker igenom livet och mår väl lite sådär halvbra.. ska strax krypa ner under täcket och sova. veckans jobbigaste skoldag väntar imorgon men sedan är det helg. grymt skönt! imorgon kväll väntar antingen bio eller basket. hmm.. på lördag ska jag vara med bästa jossan och söndag ska jag iväg och kolla på hoppelihopptävlingar, blir nog en ganska bra helg det här!

puss&godnatt! ♥
ps. älskar att fördriva tiden på weheartit!


du är bäst nu, men du var bättre förr. våra brister, gör oss till människor.

Sitter på skolan nu. Gjorde ont att öppna ögonen och kliva upp imorse, orkade verkligen inte. Är så otroligt less på skolan. Pussade på min halvt sovande prins innan jag gick till bussen och sen halvsov jag in till stan. Har företagsekonomi nu, sen tre lektioner till innan den här mördardagen är slut. Då ska jag gå upp till mormor och morfars lägenhet innan de bär av till körskolan och den där jobbiga långa kursen... Efter den bär det direkt av till ridskolan och USEK möte, ingen rast ingen ro. Men jag gillar de, hatar att inte ha nåt att göra och har ju all tid i världen nu när jag inte har häst, så otroligt tråkigt.


ett halvår tillsammans med min bästa idag! ♥♥♥♥♥♥♥♥



baby I miss you, you know that I really do.


All I want is for someone to hold me and to tell me that everything is going to be alright.

 


RSS 2.0